Everyone deserves a cinderellanight. (DAG 4)

Hejsan!
NU är jag back on track.. HÖHÖ. OKEJ, jag har planerat HELA dagen (kindof) om vad jag ska skriva om.
En sak som jag har gått runt och tänkt på länge.

Here we go:
Att vara ute och ha kul med sina vänner samt ha en awesome kväll, det kan jag jämföra lite med att få vara Askungen för en kväll. För som det har varit för mig, så får jag oftast väldigt mycket uppmärksamhet och en massa folk kommer fram och pratar med en. Man får en komplimang från höger och vänster. Man känner sig verkligen som en prinsessa. Eller ja, till en viss del, men ni fattar! Sen så kan det hända att man träffar just den där super killen, som är bäst på alla sätt och vis. Tillsammans med denna ''prins'' så har man en förjävla bra kväll! Allt är bara helt perfekt och det finns inga problem alls, allt som gäller är nuet man lever i!
MEN.. dagen efter. Då man vaknar upp i sin säng efter en awesome kväll, ja då är allt över. Du har dina gamla trasor på dig igen, den magiska prinsessan du var under gårdagen har försvunnit för gott. Likaså din prins.
Allt är som bortglömt, kvällen som var så jävla bra, var nu endast ett minne blott.
OCH det känns verkligen så när man är ute och har sådär overkligt kul. För det händer ju aldrig att denna ''prinsen'' te.x försöker kontakta dig och lämna tillbaka skon du glömde kvar, ENDAST för att ha en ursäkt att träffa dig? Det är som dom säger, det händer endast i sagor! (till en viss del)

Men jag klagar inte, onej! Tvärtom, att få ha en ''cinderella-night'' är helt underbart. Alla borde få uppleva det, om dom nu inte redan har det dvs. Men det är klart att man har lite hopp om att prinsen någon dag,
lämnar tillbaka skon. h
Ha det bäst,
peace 57
Redigering: lilla jag!

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus