update from ''dödsbädden''

Hejsan!
Jag känner att det har varit för mycket deprimerande på senaste tiden, så istället för att jag skriver något deprimerande så.. SKRIVER jag något kul istället? SÅ jävla smart. hheheheh

Hursomhelst,
idag började le school. Jag har varit aspepp på att börja skolan (faktiskt!), men så igår vaknade jag upp och var dunderförkyld. Just my luck?! Aggrhh.. jag blev så frustrerad. Men jag hade bestämt mig för att trotsa förkylningen och gå till skolan i alla fall. Så när jag vaknade i morse så var jag helt död. Som om jag hade varit med i ett slagsmål. Så jag tog tempen (då jag kokade av värmeslag), och mycket riktigt så hade jag 39graders feber.
MEN denna tappra filur trotsade febern och gick till skolan i alla fall. Jag trodde jag skulle svimma eller svettas ihjäl på första lektionen. Men jag kämpade på! Så kom vi till idrotten, VI hade teori, thank god! Men febern steg och steg, och jag blev svagare och svagare. Så jag ringde le mum, och blev skjutsad hem.
Sen jag kom hem, runt 10, så har jag bara legat i soffan/sängen och tagit det extremt chill. Jag såg nyss på
''Jag saknar dig'', förjävla bra film! Jag var nära på att gråta hela tiden, men jag höll tillbaka just för att mina snorkanaler inte funkar som dom ska, när man är förkyld. SÅ för att slippa en snormassak, så höll jag tillbaka!

Det spörs om jag drar till skolan i morgon, då jag nu inte känner någon direkt förbättring. uäk
Fast jag har ju endast 2 lektioner i morgon.. hmm. AJA, febern får göra det beslutet i morgon!
Nu ska jag tömma diskmaskinen och bara bli frisk..yay.
Ha det bäst,
peace 57

KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus