SPRiNG

HEJ!
Nu sitter jag på min kungatron (aka dator stolen). OCH mår för tillfället väldigt bra!
thumbs up på den.

Det är nog för att jag har gjort veckans matteprov, som jag förvisso failade på det. MEN jag gjorde det, så be proud. Sedan så är det ingen riktigt skoldag för mig i morgon. För vi ska nämligen ha skolexpo för åttorna, dvs.. ungefär 500st.. 14 & 15åringar. YAY! fast ne.

Hursomhelst så är det bättre än att ha 2h engelska, historia & matte!
Nu ska jag käka chokladbollar & se på ett avsnitt av family guy..himla fin det.
Ha det bäst peepz,
peace 57

#vardagslyx

HEJ!
Frän tjej som är med vid 0.06.
HA det bäst,
peace 57

Confused

HEJ!
Till alla er som går i 9:an. SNÄLLA gör rätt val nu inför gymnasiet!
Gör inte samma misstag som mig. Jag har gått klart snart hela ettan, och jag har insett nu att jag hatar/avskyr/ogillar bild på alla sätt och vis. Jag lider varje bild lektion.. JAG tycker att jag inte passar in. Allt är bara helt fel. Och för mig är det nu för sent att byta. Min enda utväg ära att gå om ett år. Fast vem fan vill det?
SÅ nu måste jag lida i två år till. På ett program som får mig att vilja spy. HUR KUL?

Det händer att jag sitter och gråter. För att jag har precis förstört hela min framtid, 3 år på ett program som inte alls var rätt. Förvirrad är vad jag är..allt är bara skit. Kan inte någon bara ta mig härifrån?

Jag går med kramper i magen, jag går dag in och dag ut med samma tankar ''vad gör jag här?'', jag orkar inte mer.
Gör inte samma misstak som mig. Fred ut.

frän tjej____________________F16

TJAAAAAAAAAAAAAAAA. hej.
Så here's the thing. Jag fick lust att skriva lite PÅ denna fräna blogg. OK elelelieiiier?
HAH. Roligt. Punkter överallt. HE. E. H. EEEEE.

Nä, men annars då?
Med mig är det bara fina fisken (TRORJAG), det mesta känns för tillfället bra i alla fall. Dock går jag runt med en massa smärtor i magen. Jag är ständigt rädd för att något dåligt ska hända mig. Jag vet inte, men dom 3 senaste nätterna så har jag drömt om att jag har blivit våldtagen. Sjuk sak att drömma om (?)
Jag har ingen aning om vart dom drömmarna kommer ifrån. Super knas!

På tal om annat, mina blåa toppar äro borta. Nu är det endast lite ljuuuuuu(uuuuu)uus/turkos/grön färg som sitter längst ut på topparna. Men det mesta har försvunnit. Det vart fult redan efter första tvätten. Menmen, det var kul så länge det satt i OCH såg någorlunda coolt ut!
Det var allt jag hade att komma med för denna gång, HOPPAS NI HAR DET BÄST & MÅR AWESOME!
Ha det brää,
peace 57
u
JAG har även skaffat en ''plupp'' på min aj-fån.

SKRILLEX

HEJSVEJS!
Jag har nu bestämt mig. Jag SKA till Peace & Love i sommar, på ett eller annat sätt.
Varför?
- FÖR ATT FKKING SKRILLEX KOMMER DIT, OCH JAG ÄLSKAR SKRILLEX SÅ DJÄVULST MYCKET! NÄSTAN LITE MER ÄN LMFAO. DELAD FÖRSTA PLATS.. MEN HURSOMHELST. SKRILLEX. KOMMER. DIT. HUR AWESOME?!??!??!??!?!
(Samt Rihanna, Kent, Melissa Horn, Veronica Maggio m.m)


I första hand så ska jag försöka få jobb som funktionär, om inte det går så får det bli att pröjsa för en biljett.
MEN det är det fan värt! Men i vilket fall som helst; Så måste jag ha någon som kan tänka sig att bo med mig på den LUGNA campingen. Då mamma vill att jag ska bo en aning säkrare (Sen så ingår det gratis dusch, toalett m.m.) SÅ det är la nice! Men som sagt.. I NEED A COMPADRE!
Så hör av er ifall ni ska dit vettja!

I'm in love.
Ha det bäst,
peace 57

Svar på tal

Hejdär!
Någon nämnde att jag inte var en sån seriös modell. Med tanke på att jag har skrivit tidigare att jag inte får färga håret osv. Jo, jag får färga mitt hår. Men inga drastiska färger. Mer naturliga som kan koppla mer till min riktiga utväxt.

Då tänker du/ni så klart: "Men hallå, du färgade håret blått ju?!"
Som sagt, det är en färg som går ut efter några tvättar. Jag har tvättat det en gång och redan nu så är nästan all färg är ute, och jag funderar på att tvätta ur den helt (så gott det går) i nästa tvätt. Så jag visste med mig innan jag färgade mitt hår, att färgen ändå skulle gå ur på nolltid. Så jag tänkte: Why not?
Bara för att jag är modell så betyder det inte att jag får leva ut min tonår lite, jag är endast 16 (snart 17). Min modellkarriär har knappt börjat, med tanke på min ålder och allt. Jag har hela livet på mig. Så därför gör jag detta nu och inte senare. Och skulle det vara så att färgen vart kvar, så bleker jag bara bort det! Allt går bara man vill & kan.

Sen skrev du att jag aldrig skriver om några jobb. Och det är något jag har valt själv att inte skriva om, bara för att det är min ensak. Och skulle jag vilja dela med mig av något jobb, så skriver jag givetvis om det. Men som jag skrev, jag är fortfarande för ung för att få något riktigt stort jobb, sen så är min reseväg till Stockholm väldigt lång. Så dom vänder sig först och främst till modellerna som bor i Stockholm. Men när jag väl tar studenten så har jag större chans att komma närmare Stockholm och få ett & annat utlands jobb! Jag är en seriös modell till 100%, men jag har även inte startat min karriär på riktigt ännu. Då jag fortfarande är ett barn, och jag vill leva ut min barndom & tonår till fullo. Och det passar mig perfekt då jag ändå är för liten, för att dra till t.ex. Tokyo eller Milano. Bara för att man blir modell, så betyder det inte att det kommer vara som en dans på rosor. Ibland går det bra, ibland mindre bra. Det är lite så det funkar, men jag satsar mer på att få vara 16åriga Agnes och satsa på skolan ett tag till. Innan jag också ger mig ut i den stora världen.
Min tid kommer komma, men inte riktigt än helt enkelt! ~

Hoppas du fick svar på din fråga,
PEACE!


cheesyyy

Tjenarreee!
Jag är så sjukt omotiverad för att skriva ett blogginlägg. Men jag gör det ändå, för jag är en bra människa.
Heh. Eller.. Jag kan skriva som såhär: DETTA inlägget är ovärt att läsa. Och jag kommer sluta skriva på det när som hels...
cheesy bild på mig och finaste vännen, men den är söt i alla fall!

blått hår

TJA!
Glömde ju uppdatera bloggis om hur jag gjorde med mitt hår. SÅ ..SVAR JA!
Jag färgade mina toppar.. BLÅ! yaaay
Och NEJ, det är ingen permanent färg. Färgen kommer sakta sköljas ut efter några tvättar, och skulle jag vilja bli av med det fortare så är det bara att misshandla mitt hår med shampoo & balsam. HUR BRA?!??!?!

Jag är väldigt nöjd över hur resultatet blev, fast jag skulle inte säga nej till en nyans blåare.
Men hursomhelst.. Jag är GALET nöjd! heuheuheuheu
Ha det bäst,
PEACE 57

Blått, rött eller lila? PANIK!

PANIK!
BLÅTT, RÖTT ELLER LILA?

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus