coolchey

Wazzaaaapppp?
Idag har jag inte gjort ett piss, men är det söndag så är det!
Jag har inte så mycket mer att skriva om. Gjorde mest detta inlägget för att visa att jag lever.
MEN mer uppdatering i morgon (förhoppningsvis)!
create an animated gif
Ha det bäst,
peace 57

PAKET PAKET PAKET!

FICK ETT (apigt) PAKET IDAG FRÅN MIN FAVORITBLOGGARE, hehehhehehe.

GLADASTE HESTEN I STAN ÄR JAG! wiiiiiiiiiiiiiiie (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
HA DET BÄST,
PEACE 57

Filmkväll!

Tjolahopp!
Just nu halvligger jag i fåtöljen framför TVn, och skriver detta givande inlägg för eder. azum

Så, hur har ni överlevt fredag "den" 13?
Själv så var jag i skolan idag och tog igen lite rester av det jag missat. KUL!
Jag hade dock en super rolig dag, det mesta blir väll roligt då man har suttit instängd i sitt rum i ungefär 24h. Heheh
Menmen, tillbaka till fredag 13!
Jag klarade mig finfint, men senare nu mot kvällen så bara forsar oturen över mig. Trist, men sant! Fast jag försöker skita i oturen och längta tills i morgon, jag tror morgondagen blir tusen gånger bättre! Happy toughts all the way.

Nu ska jag mysa vidare framför TVn med min älskade mamma! :')
Ha en fin kväll,
PEACE


PICTURE MY DAY.

HEJ!
LÄGGER UT LITE ''FÖRSENADE BILDER'', men läs gärna ''dagens'' inlägg här:
-> DAGENS INLÄGG <-


Pictures taken by @me.
Peace 57

wazzzaaap?!

Hola!
Nu har jag förflyttat mig till datorn istället och är så gott som nyduschad samt freesch, IGEN.

Jag satt och funderade lite förut (då jag inte hade något bättre för mig) så försökte jag tänka på saker som jag har att se fram emot under denna månaden. OCH det hade jag tydligen, so here we go:
1. Jag ska till Göteborg den 27-29 Januari, för att se West Side Story!
2. DET ÄR SPORTLOV SNART!
3. När denna termin är slut så.. KOMMER JAG INTE LÄSA MATTE MER! NEVVA. AGAIN. (dvs 2 & 3 året)
4. Jag får ett paket hemskickat snart! heheh
5. Jag kanske ska ut och resa i sommar med mami & papi!
6. JAG ska göra om bloggen!
7. Sen ska jag ändra på lite andra saker, ehheh.

THAT's ALL!
Men nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan framför tvn, till det en massa god mat. mmhh..food..
HA det bäst,
peace 57

Le sick

Tjohej!

Nu sitter jag i min säng och gör inte ett piss. Det är väl grejen med att vara sjuk, det finns inget kul att hitta på. Allt är så drygt och dagen går extremt långsamt. Sedan lider man av tanken, av att ju längre man ligger hemma och är sjuk desto mer missar man i skolan. Uäk.
Fast idag (torsdag) så har jag endast 2 lektioner på schemat. Därav slutar jag 11.10, så idag missade jag inte så mycket. Febern har sjunkit hursomhelst, men jag har fått en fruktansvärd hosta samt en enorm smärta i öron, huvud & hals. Så det spörs om jag orkar ta mig till skolan i morgon!

Annars så har jag som sagt inte gjort så mycket mer idag, mer än att ha sjukat mig i min säng. heheh
Nu ska jag hoppa in i duschen och känna mig lite mer fräschare!
FETT HÅR & LUKTAR SVETT,
like a baws.
PEACE.

 


update from ''dödsbädden''

Hejsan!
Jag känner att det har varit för mycket deprimerande på senaste tiden, så istället för att jag skriver något deprimerande så.. SKRIVER jag något kul istället? SÅ jävla smart. hheheheh

Hursomhelst,
idag började le school. Jag har varit aspepp på att börja skolan (faktiskt!), men så igår vaknade jag upp och var dunderförkyld. Just my luck?! Aggrhh.. jag blev så frustrerad. Men jag hade bestämt mig för att trotsa förkylningen och gå till skolan i alla fall. Så när jag vaknade i morse så var jag helt död. Som om jag hade varit med i ett slagsmål. Så jag tog tempen (då jag kokade av värmeslag), och mycket riktigt så hade jag 39graders feber.
MEN denna tappra filur trotsade febern och gick till skolan i alla fall. Jag trodde jag skulle svimma eller svettas ihjäl på första lektionen. Men jag kämpade på! Så kom vi till idrotten, VI hade teori, thank god! Men febern steg och steg, och jag blev svagare och svagare. Så jag ringde le mum, och blev skjutsad hem.
Sen jag kom hem, runt 10, så har jag bara legat i soffan/sängen och tagit det extremt chill. Jag såg nyss på
''Jag saknar dig'', förjävla bra film! Jag var nära på att gråta hela tiden, men jag höll tillbaka just för att mina snorkanaler inte funkar som dom ska, när man är förkyld. SÅ för att slippa en snormassak, så höll jag tillbaka!

Det spörs om jag drar till skolan i morgon, då jag nu inte känner någon direkt förbättring. uäk
Fast jag har ju endast 2 lektioner i morgon.. hmm. AJA, febern får göra det beslutet i morgon!
Nu ska jag tömma diskmaskinen och bara bli frisk..yay.
Ha det bäst,
peace 57

Svar på tal!

Hej!
Jag har fått några kommentarer angående mitt förra inlägg. Kommentarer från anonyma avsändare, där "hon/han", inte förstår varför jag inte skriver dagbok istället för att skriva av mig på bloggen. Då jag skriver inlägg om hur dåligt jag mår etc.
Svar: Jag har inget rakt svar varför jag skriver av mig på bloggen, det känns bara härligt. Jag kräver inte av någon att dom ska tycka synd om mig, absolut inte! Jag skriver bara av mig för att det känns bra, och om någon läser det så fine with me. Men jag ber inte att någon ska läsa min blogg heller? :) Så om jag vill vara emo och skriva deprimerande inlägg, then let me do that! :)

Sen den andra kommentaren, som också var från en anonym person. Denne personen tror att jag är en uppmarksamhets kåt typ. Som älskar att vara populär och stå i rampljuset and so on. Den var även trött på att jag la upp bilder på mig själv "varje dag"?
Svar: Ja, det är ju synd att "du" har fått den uppfattningen om mig. Jag är verkligen inte den personen som älskar uppmärksamhet. Och vill ännu en gång inte att någon ska" tycka synd om mig"?
Eftersom jag aldrig varit särskilt mycket sedd och hörd från 4-8 klass, så vet jag inte så mycket om hur det är att vara "populär". Men jag kan ju säga att jag märkte att fler folk såg mig då jag blev modell, men jag gillade/gillar inte den sortens uppmärksamhet.
Det händer att jag lägger upp en bild då och då, men jag gör det verkligen inte varje dag. Och samma där, jag kräver inte att någon ska gilla den. Men det är klart att man blir glad av respons och att folk faktiskt tycker om bilden. Vem blir inte glad av det? :) Men som sagt, synd att du tror att jag är så uppmärksamhetsberoende. För det är jag verkligen inte som sagt! :)

 

NYTT:

Jag läser din blogg ibland, när jag ser att du länkar på facebook och jag håller inte riktigt med dig när du skriver :
"Jag skriver bara av mig för att det känns bra, och om någon läser det så fine with me. Men jag ber inte att någon ska läsa min blogg heller?"
Du länkar ju bloggen på facebook & på det sättet uppmanar du personer att läsa din blogg. Förstår du?

Jag vill inte göra något påhopp, jag förstår bara inte riktigt hur du får det att gå ihop att du inte bryr dig att folk ska läsa det du skriver när du ändå gör det genom att lägga upp din blogg på facebook.

Sköt om dig, kram!

Svar: Hej! Tack för att du la fram frågan på ett fint sätt. Jo, jag länkar automatiskt. Just för att ibland skriver jag saker jag vill dela av mig av. Dumt att dela av sig av deprimerande saker? haha, jo jag vet! Men jag gör det automatiskt. Tänker inte på det, så tänker jag även att alla kanske inte klickar. Men tack för det, det var dumt gjort av mig. Ska skita i och länka då jag inte vill att någon ska läsa. Tänker som sagt inte på det! :) Sen ibland så kan det hända att jag skriver något viktigt i samma inlägg, och så vill jag bara dela det. Svårt att förklara, men som sagt, jag ska tänka på det nästa gång! Kram! :)

Det var det jag ville ha sagt, hoppas ni förstår och att jag bara vill väl!
Ha det bäst,
PEACE
*bilden på kommentarerna*

 


weird

Hejsan!
FLUMMINLÄGG - BARA JAG SOM SKRIVER AV MIG. TACK PÅ FÖRHAND.
Jag har suttit och funderat här på kvällskvisten, på att.. det var så jävla mycket bättre förr.
Jag saknar att vara 6år igen. Att kunna springa runt och leka i timmar, och leva i nuet. Bara glömma bort vad som ska komma till en. Skita i vad framtiden har att erbjuda. Bara ha kul och njuta av att leva och ta vara på livet.
Nu ..10 år senare, så har allt förändrats.
Nu är det bara en massa stress, och man har aldrig tid att ''leka'' eller att ens leva i nuet. Och jag går bara första året på gymnasiet, fatta vad jobbigt det kommer bli då jag kommer ut i ''vuxen världen''?!
JAG är bara 16år och jag nojjar om livet som om jag vore 46. Aargghh.. varför kan jag inte bara få vara 6åriga Agnes igen? Jag saknar henne. Jag saknar hur modig och hur glad hon var. Jag vill att hon ska komma tillbaka och visa mig hur jag ska kunna njuta av livet igen.

För vill ni veta hur värdelös 16åriga Agnes Victoria Hedengård är?
1. Hon klarar knappt G i matte.
2. Hon ''säger'' att hon ska göra läxor, men fördröjer tiden framför datorn istället.
3. Hon lyckas inte med något i skolan. Trots att hon ger sitt allt så får hon bara skit för det.
4. Hon är förjävla deprimerad.
5. Hon är störd.
6. Osv.osv..

Ser ni hur sjuk jag är? Istället för att peppa mig själv och säga till mig själv vad jag är bra på, så sitter jag och skriver rakt ut att jag är värdelös. Jag är blind, jag vet inte. Men jag springer mot mina ynka ''mål'' här i livet, men jag har fastnat på det eviga rullbandet, som aldrig kommer ta mig framåt. Endast hålla kvar mig för alltid, kämpandes som en liten fisk på torra land. BLÖ. Kan inte någon bara ge mig en rejäl spark i baken och få mig att vakna, samt mer motiverad till skolan? För just nu är jag i samma nivå som en strust som har sitt huvud nerborrat i sanden. TRO nu inte att jag kommer ge upp. För det gör jag inte och har aldrig gjort.
Men att skriva av mig såhär får mig på något sätt att må bättre, som om jag skriver av allt dåligt med mig.
Jag skriver av allt dåligt med mig i ett blogginlägg, för att sedan försöka lära mig själv att tycka om mig och kunna säga till mig själv hur bra jag egentligen är.
Konstigt? Well, så fungerar lilla jag!

Snälla skriv inga kommentarer om hur jobbig jag är och att jag borde tänka på andra mer.
Min blogg, mina åsikter. Jag skriver av mig just för att JAG ska må bra av det. Inte att någon annan ska komma in i mitt liv och säga åt mig vad jag ska göra.
FLUMMINLÄGG - BARA JAG SOM SKRIVER AV MIG. TACK PÅ FÖRHAND.
Ha det bäst,
peace 57
bara för att liksom.

this time baby, I'll be bulletproof!

tjatjatja!
Har inte bloggat sen förra året. MEN hursomhelst, tja!
SÅ.. nytt år & nya möjligheter osvosv. Det är nu man ska blicka framåt och tänka: ''2012 kommer bli mitt år!''.
AAAAAA...fast ne. Jag sa så förra året, well.. 2011 sög. Till en viss del iaf, men nyår var helt awesome.
Men som sagt, stora delar av 2011 var bara en jävla massa skit. SÅ jag hoppas, bönar & ber för att 2012 faktiskt blir mitt år. Fast när jag tänker efter så kommer det inte bli det..
FÖR ATT:
*MÅNGAMÅÅÅNGA, av mina underbara vänner (speciellt Edith) kommer ta studenten.
*DVS. att dom kommer försvinna för alltid. Kind of.
*EDITH ska förmodligen flytta, och jag kommer seriöst dö. Japp, you heard me! Jag kommer ta rep & stol och hänga mig. Nej, men det förstör hela mitt 2012 att hon ska bara lämna mig sådär. fmlfmlfmlfmlfmflmflmflm
*Sen under nyår träffade jag en massa nya fräna typer, men.. såklart ''just my luck'' så bor ingen av dom kvar i Arvika! fuck yea.

ASSÅÅÅÅ.. någon högre makt kör ett så jävla fult spel. VARFÖR, och jag citerar, VARFÖR?! Kan inte jag få vara lycklig för en gångs skull. För som det ser ut just nu, så har jag absolut ingeting att se fram emot..
endast en massa plugg, plugg OCH plugg. :')))))))))))))))))
(SKRIV NU INGEN KOMMENTAR: ''ÄSCH, DET FINNS FOLK SOM HAR DET VÄRRE!'' JAG ÄR MYCKET MEDVETEN OM DET, MEN OM JAG SKA ÄGNA HELA MITT LIV OCH ALLTID TÄNKA PÅ ALLT FOLK SOM HAR DET VÄRRE ÄN MIG, NÄR SKA JAG DÅ TÄNKA PÅ MIG SJÄLV OCH PÅ HUR JAG MÅR? MIN BLOGG, MINA ÅSIKTER!)
Ha det bäst,
peace 57
ergeag
Ps. Jag mår inte alls dåligt, jag har ändrat inställning och försöker verkligen blicka framåt & satsa på skolan!
Men det är lätt att tankarna drar iväg på kvällskvisten!

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus