gymnasietjejeN_95

Hejhopp!
Ett inlägg senare och jag hatar min nya design. Ser ut. Som. Ett. Sjukhus.
Det är jag och sjukhus asså, det går inte ihop. Får rysningar bara av att tänka på det.

Lat som jag är så orkar jag faktiskt inte göra om designen eller header'n. Så ni och jag får leva med det.
Okej? Bra.
Så gott folk, jag börjar gymnasiet jag. Yes, that's right!
På måndag smäller det, då går jag officiellt på gymnasiet.
Oh, som jag har längtat!!!11!!
Nu tänker säkert en hel del ''Du vet inte vad du snackar om!''

Men där har du som tänkte den tanken super fel. För enda sen jag gick i femman så har jag längtat efter att börja på gymnasiet. Alla 11-åringar kanske inte känner till precis ALLT om gymnasiet. Men det sörrni, det gjorde jag! Eftersom min mamma jobbade som rektor på gymnasiet (Det gymnasiet jag ska börja på nu) så var jag väldigt ofta hos mamma efter jag slutade skolan, just för att mamma hade ett stort kontor som man kunde leka i och att hennes kollegor hade skålar fyllda med godis på sina kontorsbord. hehe
Men bortsett från det så högs upp på denna skolan fanns/finns en massa bildsaler, och för mig som lever för bild/foto/formgivning så var det ju som att komma till himmelen. Jag ville ju stanna där för evigt!
Sen kom det en dag då det var öppethus på det gymnasiet. Gissa vem som var exhalterad till max?
Jag for som en raket direkt upp till ''himmelen'' och började leka med en liten lerklump. Jag gjorde en jättefin sköldpadda som jag var superstolt över. Men jag fick den aldrig, uppenbarligen så slängde dom den. Menmen, jag trodde ju såklart att det skulle bli mer öppethusdagar.
Men ikke, så jag kunde inte få komma upp dit längre.
Mest för att jag blev äldre och att det skulle bara se konstigt ut om en 13årig flicka sprang runt som en fåne där uppe. För när man är typ 8-11år så är man fortfarande gullig då man kom och
hälsade på sin mamma på jobbet. Hursomhelst så förstod jag ju att det var bild-estet jag skulle gå. Punkt. Sen i nian så jobbade man in i det sista för att få lite bättre betyg än vad man hade förra året. Men BAM. Så hade Gud eller någon annan högre makt bestämt att Agnes Victoria Hedengård inte skulle vara bra på matte. Nepp, hon skulle få IG i det. Hon var kass helt enkelt.
Så jag fick helt enkelt slåss mot de högre makterna och deras ondhet! Och mycket riktigt,
nu är jag här..påväg att börja gymnasiet. Med ett fett G i matte. Jag lyckades, jag besegrade den onda förbannelsen som låg och tickade ovanför mig och mitt betyg i matte.
SÅ det känns ju sådär awesome att jag klarade det!
Men nu står en annan FET mattebok och bara väntar på att sänka mig totalt. Men jag hoppas och tror innerligt att jag kommer klara skolan lika bra som jag gjorde på högstadiet! Nu är jag en ny Agnes, en mer självsäkrare tuffare och betydligt snyggare Agnes som vågar allt!
Kanske att jag t.o.m brottar ner en björn eller två? Kanske att ta i men så känns det just nu!
- Bara man tror och är säker i sig själv så skulle man nog kunna göra vad som helst.

Ha det bäst fina ni,
peace 57
fn
Nobody's perfect!

KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus