Svar på tal!

Hej!
Jag har fått några kommentarer angående mitt förra inlägg. Kommentarer från anonyma avsändare, där "hon/han", inte förstår varför jag inte skriver dagbok istället för att skriva av mig på bloggen. Då jag skriver inlägg om hur dåligt jag mår etc.
Svar: Jag har inget rakt svar varför jag skriver av mig på bloggen, det känns bara härligt. Jag kräver inte av någon att dom ska tycka synd om mig, absolut inte! Jag skriver bara av mig för att det känns bra, och om någon läser det så fine with me. Men jag ber inte att någon ska läsa min blogg heller? :) Så om jag vill vara emo och skriva deprimerande inlägg, then let me do that! :)

Sen den andra kommentaren, som också var från en anonym person. Denne personen tror att jag är en uppmarksamhets kåt typ. Som älskar att vara populär och stå i rampljuset and so on. Den var även trött på att jag la upp bilder på mig själv "varje dag"?
Svar: Ja, det är ju synd att "du" har fått den uppfattningen om mig. Jag är verkligen inte den personen som älskar uppmärksamhet. Och vill ännu en gång inte att någon ska" tycka synd om mig"?
Eftersom jag aldrig varit särskilt mycket sedd och hörd från 4-8 klass, så vet jag inte så mycket om hur det är att vara "populär". Men jag kan ju säga att jag märkte att fler folk såg mig då jag blev modell, men jag gillade/gillar inte den sortens uppmärksamhet.
Det händer att jag lägger upp en bild då och då, men jag gör det verkligen inte varje dag. Och samma där, jag kräver inte att någon ska gilla den. Men det är klart att man blir glad av respons och att folk faktiskt tycker om bilden. Vem blir inte glad av det? :) Men som sagt, synd att du tror att jag är så uppmärksamhetsberoende. För det är jag verkligen inte som sagt! :)

 

NYTT:

Jag läser din blogg ibland, när jag ser att du länkar på facebook och jag håller inte riktigt med dig när du skriver :
"Jag skriver bara av mig för att det känns bra, och om någon läser det så fine with me. Men jag ber inte att någon ska läsa min blogg heller?"
Du länkar ju bloggen på facebook & på det sättet uppmanar du personer att läsa din blogg. Förstår du?

Jag vill inte göra något påhopp, jag förstår bara inte riktigt hur du får det att gå ihop att du inte bryr dig att folk ska läsa det du skriver när du ändå gör det genom att lägga upp din blogg på facebook.

Sköt om dig, kram!

Svar: Hej! Tack för att du la fram frågan på ett fint sätt. Jo, jag länkar automatiskt. Just för att ibland skriver jag saker jag vill dela av mig av. Dumt att dela av sig av deprimerande saker? haha, jo jag vet! Men jag gör det automatiskt. Tänker inte på det, så tänker jag även att alla kanske inte klickar. Men tack för det, det var dumt gjort av mig. Ska skita i och länka då jag inte vill att någon ska läsa. Tänker som sagt inte på det! :) Sen ibland så kan det hända att jag skriver något viktigt i samma inlägg, och så vill jag bara dela det. Svårt att förklara, men som sagt, jag ska tänka på det nästa gång! Kram! :)

Det var det jag ville ha sagt, hoppas ni förstår och att jag bara vill väl!
Ha det bäst,
PEACE
*bilden på kommentarerna*

 


Kommentarer

Lisa

Jag läser din blogg ibland, när jag ser att du länkar på facebook och jag håller inte riktigt med dig när du skriver :

"Jag skriver bara av mig för att det känns bra, och om någon läser det så fine with me. Men jag ber inte att någon ska läsa min blogg heller?"

Du länkar ju bloggen på facebook & på det sättet uppmanar du personer att läsa din blogg. Förstår du?Jag vill inte göra något påhopp, jag förstår bara inte riktigt hur du får det att gå ihop att du inte bryr dig att folk ska läsa det du skriver när du ändå gör det genom att lägga upp din blogg på facebook.Sköt om dig, kram!

14:33:39 / 2012-01-11

Marit Rönnestad

Det är DIN blogg. Du får ju skriva vad som helst, lägga ut hur många bilder på dig som själv som helst och sköta din blogg på det sättet DU vill. Det är ju därför det är DIN blogg! Ingen annan har någon rätt att berätta för dig hur du vill sköta din egna blogg.

18:04:59 / 2012-01-16 - http://maritsnotebook.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus