weird

Hejsan!
FLUMMINLÄGG - BARA JAG SOM SKRIVER AV MIG. TACK PÅ FÖRHAND.
Jag har suttit och funderat här på kvällskvisten, på att.. det var så jävla mycket bättre förr.
Jag saknar att vara 6år igen. Att kunna springa runt och leka i timmar, och leva i nuet. Bara glömma bort vad som ska komma till en. Skita i vad framtiden har att erbjuda. Bara ha kul och njuta av att leva och ta vara på livet.
Nu ..10 år senare, så har allt förändrats.
Nu är det bara en massa stress, och man har aldrig tid att ''leka'' eller att ens leva i nuet. Och jag går bara första året på gymnasiet, fatta vad jobbigt det kommer bli då jag kommer ut i ''vuxen världen''?!
JAG är bara 16år och jag nojjar om livet som om jag vore 46. Aargghh.. varför kan jag inte bara få vara 6åriga Agnes igen? Jag saknar henne. Jag saknar hur modig och hur glad hon var. Jag vill att hon ska komma tillbaka och visa mig hur jag ska kunna njuta av livet igen.

För vill ni veta hur värdelös 16åriga Agnes Victoria Hedengård är?
1. Hon klarar knappt G i matte.
2. Hon ''säger'' att hon ska göra läxor, men fördröjer tiden framför datorn istället.
3. Hon lyckas inte med något i skolan. Trots att hon ger sitt allt så får hon bara skit för det.
4. Hon är förjävla deprimerad.
5. Hon är störd.
6. Osv.osv..

Ser ni hur sjuk jag är? Istället för att peppa mig själv och säga till mig själv vad jag är bra på, så sitter jag och skriver rakt ut att jag är värdelös. Jag är blind, jag vet inte. Men jag springer mot mina ynka ''mål'' här i livet, men jag har fastnat på det eviga rullbandet, som aldrig kommer ta mig framåt. Endast hålla kvar mig för alltid, kämpandes som en liten fisk på torra land. BLÖ. Kan inte någon bara ge mig en rejäl spark i baken och få mig att vakna, samt mer motiverad till skolan? För just nu är jag i samma nivå som en strust som har sitt huvud nerborrat i sanden. TRO nu inte att jag kommer ge upp. För det gör jag inte och har aldrig gjort.
Men att skriva av mig såhär får mig på något sätt att må bättre, som om jag skriver av allt dåligt med mig.
Jag skriver av allt dåligt med mig i ett blogginlägg, för att sedan försöka lära mig själv att tycka om mig och kunna säga till mig själv hur bra jag egentligen är.
Konstigt? Well, så fungerar lilla jag!

Snälla skriv inga kommentarer om hur jobbig jag är och att jag borde tänka på andra mer.
Min blogg, mina åsikter. Jag skriver av mig just för att JAG ska må bra av det. Inte att någon annan ska komma in i mitt liv och säga åt mig vad jag ska göra.
FLUMMINLÄGG - BARA JAG SOM SKRIVER AV MIG. TACK PÅ FÖRHAND.
Ha det bäst,
peace 57
bara för att liksom.

Kommentarer

Anonym

Jag tänker inte säga 'jag vet hur du känner', för jag vet att det kan bli väldigt fel när andra säger det. Ingen kommer någonsin känna precis samma. så det jag säger är, jag vet hur det känns att inte räcka till och när man bara vaknar på morgonen för att få gå och lägga sig igen. Men jag Har sagt till mig själv att sluta tävla med andra och fokusera på mig. Vem Har någonsin dött av ett IG och vem är det som drabbas av att jag är sur och grinig? Jo jag. tänk på dig själv mer och tänk på hur du vill se tillbaka på din gymnasietid om 10 år. jag lovar dig att det hjälper att gå upp på morgonen och helt enkelt bestämma sig för att, idag ska bli en bra dag!:) detta kanske inte hjälper alls, men du ska veta att shit happens det kommer det alltid att göra, ta vara på det som gör dig glad! Hoppas det va iaf lite peppande! Puss!

01:47:07 / 2012-01-07

Anonym

varför skriver du inte bara dagbok om du vill skriva av dig? det hjälper lika mycket och ingen behöver se vad du skriver. fast du kanske vill att folk ska tycka synd om dig?

19:28:16 / 2012-01-07

Anonym

Det är klart hon vill att folk ska se och tycka synd om henne. Alla lägger ju märket till henne nu och hon mår troligen bara bättre och bättre av att bli mer och mer populär. Samt alla tycker hon tar så sjuuukt fina bilder, troligen därför hon lägger upp kort på sig själv varje dag också.

07:11:54 / 2012-01-11Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus