Confused

HEJ!
Till alla er som går i 9:an. SNÄLLA gör rätt val nu inför gymnasiet!
Gör inte samma misstag som mig. Jag har gått klart snart hela ettan, och jag har insett nu att jag hatar/avskyr/ogillar bild på alla sätt och vis. Jag lider varje bild lektion.. JAG tycker att jag inte passar in. Allt är bara helt fel. Och för mig är det nu för sent att byta. Min enda utväg ära att gå om ett år. Fast vem fan vill det?
SÅ nu måste jag lida i två år till. På ett program som får mig att vilja spy. HUR KUL?

Det händer att jag sitter och gråter. För att jag har precis förstört hela min framtid, 3 år på ett program som inte alls var rätt. Förvirrad är vad jag är..allt är bara skit. Kan inte någon bara ta mig härifrån?

Jag går med kramper i magen, jag går dag in och dag ut med samma tankar ''vad gör jag här?'', jag orkar inte mer.
Gör inte samma misstak som mig. Fred ut.

Kommentarer

!!!

Men snälla lilla! Aldrig pratat med en tjej som heter Lisa Billing? Precis samma här tjejen! Gick ut på toaletten och gråt på lektionerna. Kom till Årjäng! Inte kul, men bra mycket bättre! Du kommer vara ett jävla psykbryt när du tar studenten!

22:19:42 / 2012-03-17

Anonym

Så jävla svårt är det ju faktiskt inte att byta. Och ett år är väl inte hela världen? Skolan är ju trots allt väldigt rolig!... : )

09:34:21 / 2012-03-18

Anonym

Vad är ett år extra på ett program du tycker om och vill gå mot två år på ett program som framkallar ångest och vad som verkar vara en mindre depression hos dig?

Väldigt ologisk tanke tycker jag.

Är det inte bättre att gå om och må bra, än att gå kvar och vilja dö varje dag?

10:56:28 / 2012-03-18

Simone

Jag säger ju det, du MÅSTE byta! Titta på det här med likadana kurser som fugik och allt det där eller nån annan linje så kanske du inte måste gå om?! KÄMPA för jag tänker inte stå bredvid och se dig må helvete i två år till!

16:50:22 / 2012-03-18Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus