Svar på tal

Hejdär!
Någon nämnde att jag inte var en sån seriös modell. Med tanke på att jag har skrivit tidigare att jag inte får färga håret osv. Jo, jag får färga mitt hår. Men inga drastiska färger. Mer naturliga som kan koppla mer till min riktiga utväxt.

Då tänker du/ni så klart: "Men hallå, du färgade håret blått ju?!"
Som sagt, det är en färg som går ut efter några tvättar. Jag har tvättat det en gång och redan nu så är nästan all färg är ute, och jag funderar på att tvätta ur den helt (så gott det går) i nästa tvätt. Så jag visste med mig innan jag färgade mitt hår, att färgen ändå skulle gå ur på nolltid. Så jag tänkte: Why not?
Bara för att jag är modell så betyder det inte att jag får leva ut min tonår lite, jag är endast 16 (snart 17). Min modellkarriär har knappt börjat, med tanke på min ålder och allt. Jag har hela livet på mig. Så därför gör jag detta nu och inte senare. Och skulle det vara så att färgen vart kvar, så bleker jag bara bort det! Allt går bara man vill & kan.

Sen skrev du att jag aldrig skriver om några jobb. Och det är något jag har valt själv att inte skriva om, bara för att det är min ensak. Och skulle jag vilja dela med mig av något jobb, så skriver jag givetvis om det. Men som jag skrev, jag är fortfarande för ung för att få något riktigt stort jobb, sen så är min reseväg till Stockholm väldigt lång. Så dom vänder sig först och främst till modellerna som bor i Stockholm. Men när jag väl tar studenten så har jag större chans att komma närmare Stockholm och få ett & annat utlands jobb! Jag är en seriös modell till 100%, men jag har även inte startat min karriär på riktigt ännu. Då jag fortfarande är ett barn, och jag vill leva ut min barndom & tonår till fullo. Och det passar mig perfekt då jag ändå är för liten, för att dra till t.ex. Tokyo eller Milano. Bara för att man blir modell, så betyder det inte att det kommer vara som en dans på rosor. Ibland går det bra, ibland mindre bra. Det är lite så det funkar, men jag satsar mer på att få vara 16åriga Agnes och satsa på skolan ett tag till. Innan jag också ger mig ut i den stora världen.
Min tid kommer komma, men inte riktigt än helt enkelt! ~

Hoppas du fick svar på din fråga,
PEACE!


Kommentarer

Carin Hedengård

Moget och klokt skrivet. Många fina bilder på dina olika blogginlägg och som sagt du har tiden för dig!

17:01:15 / 2012-03-06Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus