skadat huvud & felstavning

hejsan!

Jag vet inte vad de är som pågår just nu men bra mår jag inte i alla fall.
Mitt huvud plågar mig med massa migrän, min blogg-spirit har totalt försvunnit ifrån min lilla kropp.
Det är väl mycket som händer nu som verkligen får mig att må så innerligt dålig, saker som tyvärr inte kan tas upp här i bloggen. Jag skrev ju ett inlägg där jag var fullt rasande/ledsen/besviken. Fast jag tog bort det för att jag kan inte vara så elak att skriva något sådant, nej jag mådde bara psykiskt dåligt av att ha det uppe så därefter raderade jag det. Men ni som hann läsa det så mår jag precis lika illa som det inlägget, inget har förändrats. Inget.

Jag blir bara så jävla ledsen det är allt, jag märker det inte själv men hela mitt sinne blir jätte deprimerat även fast jag försöker blunda för allt som händer och se till det positiva, men då tar min ''deprimerade'' sida över och fångar mig så jag blir fast i någon slags deprimerad trans. Så jag hoppas ni kan förstå mig då jag inte skriver regelbundna inlägg då jag känner mig såhär. Men vi får väl hoppas att det löser sig inom snar framtid, right?

Men nog om det.
Skolan var väl helt okej, väldigt dryg och en tryckande migrän gjorde ju inte saken bättre på något sätt.
Så enda sen jag kom hem så har jag lidit av en kraftig huvudvärk/migrän men har nu tvingat mig till datorn för att skriva frågor till biologin även fast jag helst vill undvika datorn och dess strålning.
Men något som fick mig att skratta för någon minut sen var att jag skrev totalt crazy när jag skulle logga in här på blogg.se. Jag var helt inne i min egna lilla värld och lyckades inte logga in först och jag trodde jag hade skrivit fel lösenord eller så men så visa det sig att jag hade skrivit helt tokigt på ''hotmail:en''.
e
Jag tyckte det i alla fall var lite smått kul.. hehe.
Men nu ska jag nöta in biologi i mitt skadade huvud!
Ha det bäst,
peace 57

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus