Who says you don’t pass the test?

Hello!
Känns lite konstigt att skriva här då jag skriver om och om igen att jag tappar lusten. Men ibland så bara klickar det och man får något att skriva om. Jag hoppas ni står ut med mig?
Jag försöker åtminstone mitt bästa.

Så to the subject of the day:
Det jag ville skriva om var att jag har inte gjort så bra av mig det här lovet och det tar på mig.
Jag lovade mig själv så väl innan lovet att jag skulle ägna mig åt matten, men jag blir bara stressad direkt jag sätter mig framför alla dessa ekvationer, volym och area hit & dit. Det ända som händer är att någon ond jävel i mitt huvud som säger samma sak om och om igen. ''Du kommer inte klara det, bara ge upp. Varför ens bry sig då du ändå kommer få underkänt och få gå IV?''.
Förstår ni nu vad jag får gå igenom?
Yes, jag vet att detta är väl inget mot allt annat hemskt som händer här i världen.
Men man ska inte glömma bort sig själv, ni anar inte hur mycket jag har kämpat för den här jävla skitmatten BARA föra ett litet ynka godkänt, bekräftelse på att jag AGNES HEDENGÅRD faktiskt kan lyckas här i världen och har en liten chans till framgång. Jag har brytt mig alldeles för länge om alla i min omgivning allt från kompisar som mår dåligt till familj m.m. Jag vill bara att alla ska ha det bra, that's all. Men när det väl kommer till mig så har jag ingen tid, kraft eller orken till att motivera mig själv till läxor. Nej, istället så ser jag på massa serier och bara ber till Gud att det ska gå bra. Jag kan inte komma på bra motiveringar, bara dåliga deprimerande motiveringar.
Det känns som om det är bara jag som måste göra massa extra uppgifter på loven. Bara jag som måste kämpa som en jävla gnu för att ens få ett poäng över godkänt. Medan jag ser mina kompisar bara glida genom skolan utan att ens lyfta ett finger. Vet ni vad jag får höra efter varje prov?
'' JA, JAG FICK MVG.. OCH JAG PLUGGANDE JU INTE EENS!!!1! ''
Samtidigt som man tar emot sitt prov och ser ett liten ynka G som bara njuter av att få sitta kvar där,
stämplad för livet på något sätt.
Sen vet man att man har lagt ner flera timmar för att klara detta provet.
Och jag blev/blir faktiskt glad av att jag ens klarade provet. Men så förstörs den lilla glädjen då man får ett MVG prov upptryckt i ansiktet. Nej, jag får bara försöka.
Det är inte länge kvar av skolan, det är nu eller aldrig.
Klarar jag inte detta sista NP i matte så är det kört, men om jag nu mot alla odds klarar detta prov så.. ja då kommer ni få se en Agnes som är lika glad som en Sims gubbe som uppnått evig livslycka.
Man kan ju alltid drömma?

Det var allt från mig idag, nu ska jag möta upp Albin för att leka frisör och pimpa upp hans hår lite.
*Jag ska slinga hans hår*
- Wish me luck?
Ha det bäst,
peace 57
ergeag

Kommentarer

Simone

Fina vän, jag älskar dig och du vet att jag vet precis hur du känner och hur mycket du har kämpat och alltihop, men tro aldrig att du är ensam. Det får dig bara att känna dig sämre än alla andra och det är inte sant. Det är inte många som får MVG "utan att lyfta ett finger". Jag vet inte riktigt vem du syftar på, men jag kan säga att t.ex. jag kämpar och sliter precis som du för mina betyg, men jag har alltid haft ett utantill-minne som hjälper mig mycket och har en lite egen teknik att plugga. Du är en väldigt smart människa med sunt förnuft, det är ingen tvekan om det, och du kämpar så otroligt så det är inspirerande, men som sagt, tro inte att det är så lätt för alla som har lite högre betyg heller. Och jag kan säga så här, att jag känner till många som praktiskt taget har MVG i allt men som både du och jag är smartare än, på många sätt. Höga betyg i skolan betyder inte att man har möjlighet att bli vad man vill, man måste ha en personlighet också. Det gäller inte alltid att ha de allra högsta betygen, eller att få alla rätt på ett prov, det handlar om att pusha sig själv och visa vad man kan. Och du har visat med bland annat matten att du kan så otroligt mycket! Du har verkligen lagt ner dig och för mig är "bara" insatsen MVG+++.

Jämför aldrig dina betyg med någon annan, oavsett om du har högre eller lägre än dem, fokusera på dig själv och dina resultat istället. Du har inte dåliga betyg i skolan heller, vill absolut inte antyda det. Du är bara så otroligt bra som du är och hos mig har du alltid och kommer alltid ha toppbetyg i hur du är som människa!

Don't forget that you're a firework:)

22:38:41 / 2011-04-29

Nella

(Btw håller med Simone!)Man kan omöjligt vara bra på allt, t.ex. Jag är inte alls lika rolig och "snabbfattande" som du (syftar på min efterblivenhet nu..) och jag har svårt att slappna av och bara vara jag med de flesta av mina vänner, det är skitjobbigt, jag önskar jag bara kunde sluta vara rädd för att ngn ska döma mig för hur jag beter mig, mina vänner bryr sig ju inte om jag säger ngt dumt påstående, de skulle bara tycka att det var kul och skratta med mig) Fokusera på det du är bra på, och satsa stort på det (kanske modellkarriär!):) Det finns så mkt du är bra på om du bara lägger märke till det och jämför aldrig med andra, för det du är bra på, det kanske jag suger på och det jag är bra på, det kanske du inte är så bra på, alla har olika tänk som passar till olika saker:) Nu blev det så att jag är intresserad att lära mig saker och att jag är envis som en åsna:) Men du kmr hitta dig själv, jag lovar!!!! Men, om du verkligen, verkligen vill ngt då vet jag att du kan klara det, man måste bara ta tag i det med stålhänder och säga att nu fan ska jag skita i allt och bara göra det här för det här är en jävla fis i rymden som är helt oviktig för mitt liv, men det som måste göras är en sak som inte kan undvikas, så fuck you mattebok för här kmr jag! Juste, om det är ngt, om du behöver hjälp, elr kanske bara någon att prata med så är det bara att dra tag i mig, elr bara höra av dig hihi:D DU VET, DU KAN, DU KLARAR!!!:D Agnes, du är en av de härligaste, VACKRASTE människor jag känner och oroa dig inte för skitsaker vännen, visst matte är väl kanske lite viktigt, men det är inte så viktigt så att du ska gå runt och oroa dig och få ont i magen och huvudet av oro över det:) det ordnar sig bara man tror på sig själv, och jag tror på dig!!! kom ihåg: JAG KAN, JAG VILL, JAG KLARAR (jag brukar tänka så när jag känner som du, jag får också slita riktigt hårt ibland innan jag förstår ngt, men jag lovar efter ett tag när man tränat upp sig, flyter det mesta av de jobbiga sakerna på) hoppas jag kunde hjälpa dig lite iaf med min kanske lite tankspridda kommentar!! kram på dajj!!<3

23:42:03 / 2011-04-29



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus