hejhopp!

Här sitter jag i min lilla säng med utkletad mascara på kinderna. Yes, jag mår piss. Skräll? Nej, men ni som känner mig vet att jag typ alltid mår dåligt. Det är bara så det är och så kommer det förbli. Jag föddes deprimerad. Hursomhelst så är jag deprimerad på skolan, jag sitter här och får panikattacker. För att det har slagit mig att jag inte kommer klara skolan, för jag ligger typ as dåligt till i svenskan. I matten är jag kass, i engelskan så har jag säkert IG även fast jag är bra på det.. men jag är född med otur! Sen på bilden kommer jag få IG nu, då jag inte hittar en jävla loggbok som ska vara inne i morgon! Dvs innan lovet..
SÅ, VAFAN SKA JAG TA MIG TILL?!
Jag orkar inte mera. Hoppar fan av gymnasiet och satsar på en karriär inom att bli en alkoholist.

Ha det bäst,
PEACE


Kommentarer

Anonym

det finns dom som har det värre. ryck upp dig i skolan istället för att klaga

22:08:27 / 2011-12-21

Simone

Anonym, så JÄVLA omoget. Gå hem.Agnes. Lilla, bästa, söta, fina, underbara Agnes. Betyg handlar inte om tur eller otur, det handlar om att kämpa för det man verkligen vill och förtjänar. Och säg inte att du inte kan det, för jag har sett det med egna ögon i nian! Vem kämpade till sig G i matte? VEM? VEM? VEM? Du. För du är grym. Och du klarar vad du än tar dig an, bara du går in med rätt inställning. Förklara för lärarna så de förstår och få hjälp för det finns att få. Fråga en vän (FRIVILLIG RIGHT HERE) om hjälp, eller dina föräldrar. Du är jättebra på engelska, och du skriver som en gudinna!! Bevis här på bloggen, du är en av de bästa jag vet på att formulera dig och skriva långa texter. Jag vet att du kan, och om du tänker efter så vet du också det! Alkoholistyrket lät inte som att det passar dig riktigt. Tro på dig själv för du är kapabel till så mycket mer än du vet om. Jag älskar dig och tror på dig!22:33:41 / 2011-12-21

Anonym

life is what you make it.. och med rätt attityd och inställning kan man komma hur långt som helst. Och som det ser ut nu, har du helt fel inställning på livet, faktiskt. Bara att rycka upp sig och ta tag i saker och ting, för dom försvinner inte bara för att man ignorerar dom. Och lärare är till för att hjälpa en i skolan. och dom har säkerlign haft slarvigare personer än dig tidigare, no worries.

19:11:40 / 2011-12-22

Lisafisa

Agnes! Vi super oss igenom skolan och ser till att få godkänt. Sen är skiten över och vi slipper skura golv resten av livet. Får hoppas att vi kan repa oss efter att helvetet är över :)

22:16:27 / 2011-12-27

Emma

Tycker Lisas idé låt ganska bra! Jag tänkte böra fira studenten nu ett och ett halvt år i förväg så du kan ju fira att jag firar i ett år innan du börjar också! ;) och jag lovar att jag kan ge dig en hjälpande hand i matten om det skulle behövas agnes! ;) klem på dere!

22:28:09 / 2011-12-27 - http://photosbyemma.wordpress.com

My

Det är bra att avreagera sig.

21:12:55 / 2012-02-04 - http://mkrf.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus