me ♥ u!

helo.

DÅ var skolan snart slut då och.. jag mår så jävla piss. Jag vill inte lämna alla underbara personer runt om mig, alla dom som får skolan att gå från ett rent helvete till världens bästa ställe.

Så här kommer min kärleks förklarelse till min klass (9b), och min gammla klass..(9d) och alla
andra underbara lärare & vänner runt omkring!
Jag började i sjuan och allt var så jävla spänt, man var så osäker i sig själv och vågade knappt ta på sig kläder då man inte visste vilka som skulle vara okej att ha på sig. Jag visste inte vem jag var, den jag är idag existerade inte då. Hur som helst så lärde man känna sin klass och började bli lite tryggare i sig själv. Allt var bara toppen!
Men sen så började jag åttan och jag ville bokstavligen ta livet av mig. Jag mådde så fruktansvärt dåligt. Varför vet jag inte, men det kändes inte rätt. Jag trodde svaret fanns på en annan
skola men jag hade helt fel. Jag gav åttan en chans till men ännu en
gång var jag tillbaka på ruta ett igen. Jag var så osäker i allt. Men så BAM så kom idén att kanske byta klass? Även fast jag älskade så sjukt många i min klass.. så kanske det var bättre att älska dom på avstånd. Så sagt och gjort, jag bytte klass till ''B'' från ''D''. Och jag hade inte varit lyckligare, jag älskade att gå till skolan. För då fick jag träffa klassen som gjorde min dag, varje dag! Och jag var fortfarande vän med alla underbara vänner i min gamla klass. Men det var bättre såhär, bättre att ha dom där och jag för mig själv i min alldeles egna klass. För i min gamla klass så var jag en ''nobody'', och när jag väl bytte så blev jag Agnes. Jag föddes om på nytt, jag sadlade om helt enkelt.
Och nu har jag gått i denna klass i 1 ½ år!
SÅ måste jag lämna dom?!
Jag kan knappt beskriva med ord hur ledsen jag är, jag vill ju vara med dom här för evigt. Det var ju dom som gjorde så att jag hittade mig själv! Och nu ska jag bara bli utpuffad från fågelboet och pröva mina vingar.. ensam?
Jag vet inte om jag är redo. Tänk om jag blir lika osäker som jag var i sjuan, tänk om Agnes försvinner.
Det värsta är att jag är lika tight med båda ''mina'' klasser. Jag älskar 9B & 9D! Asså fan..
Jag älskar ju er allihopa, kan vi inte vara med varndra för evigt? Jag ber!
Om ni bara visste vad ni betydde för mig, jag skulle kunna göra allt för er.

Jag älskar er så jävla mycket, glöm aldrig det!
9b & 9d, för alltid!


Ni är bäst,
peace 57
e4s
JA. jag har gråtit..vad annars skulle jag göra? dör nästan här..

 


Kommentarer

Löten

Blir ju fan tårögd själv när jag läser det även fast det inte rör mig alls. Så himla hemskt att lämna dem man trivs bäst med! <3

16:38:14 / 2011-06-14 - http://tjillinn.blogg.se/

Simone

Jag dör Agnes, jag dör sakta! Jag älskar dig och bland dessa älskade människor som jag måste lämna så är du en av dom jag känner allra bäst och jag vill aldrig aldrig aldrig sluta gå i 9B på kyrkeby, aldrig! Jag älskar dig älskar dig älskar dig

20:58:34 / 2011-06-14

Bente!

Jag älskar dig!

Kommer sakna er alla. <3

13:43:00 / 2011-06-15

Anonym

Du kommer inte bli den där osäkra agnes, varför skulle du bli det? Nu har du passerat den tiden i livet då du fann dig själv och nu ska du komma ut och visa för andra människor vem du är/vart du står/dina åsikter osv. Det är bara att bestämma sig vem du ska förbli. Ta hand om dig!

13:38:53 / 2011-06-16Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus