förvirrad

Tjohej!
Varför jag har bloggat ska jag ta och svara på nu:
- Har inte haft någon jävla blogglust. End of story.

SÅ lite varför jag har haft denna bisarra bloggtorka är för att jag är så jävla förvirrad.
Estet känns så jävla rätt i mitt hjärta,
för det är ju den linjen jag har drömt om ända sen jag var super liten.
Men nu så vet jag inte längre! Det är ap-tråkigt på bild-timmarna, vi gör bara skit tråkiga saker. Nu kommer ju inte allt i skolan vara helt jävla perfekt. Men inget av det vi gjort har tilltalat mig på något positivt sätt. OCH när jag väl ska ta mig an dessa absurt tråkiga uppgifterna så gör jag ju bara fel. Om nu min ''lärare'' skulle läsa detta så fine, jag bryr mig faktiskt inte. För det känns som om jag bara gör fel om och om igen. Alla andra gör ju så obeskrivligt bra av sig. MEN jag? Inget. Du måste göra om där, där och DÄR! Jag pallar inte med denna jävla favvoriseringen det är högstadiet all over again. Och som ni kanske förstår så är jag absolut ingen av favvisarna. Nope.
Jag menar det är ju inte bokstavligt att läraren säger:
''DU ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG!''
utan mer att dom säger det mera diskret om och om igen.
''Där kan du ändra lite, och där sedan kan du ju tänka på det där och det där.. os.v.''
Medans ''favvisarna'' får världens predikan för det dom gör:
''OH, HERREGUD! ASSÅ WOOOW, DETTA ÄR JU HELT FANTASTISK. ETT SKÄNK FRÅN OVAN! LOVE IT!''
Tänk och få den övre kritiken om och om igen, då kompisen bredvid får den dramatiska ''predikan'' vart och varannan minut. Man mår ju såå bra! :)))))))

Nej, jag vet faktiskt inte. Estet har svikit mig. Men jag tycker inte sämre om estet för att läraren favvoriserar folk, för det kommer man ju aldrig kunna komma bort ifrån vart man än vänder sig. Det är just att alla bild-ämnen är så sjukt tråkiga, jag vet inte. Men jag längtar inte till bilden även fast jag önskade att jag gjorde. Men som jag skrev lite tidigare så kan jag ju inte tycka om exakt allt vi ska göra. Men det känns som om det jag VILL göra, det kommer inte komma förens i tvåan. Ska jag alltså lida fram tills dess? Jag känner mig inte ens estetisk.
Jag känner mig sjukt dålig då jag får denna kritiken. Klart man ska kunna ta kritik, det är ju jättebra!
Men kritiken ska inte behöva tjatas in hela tiden, någon gång ibland funkar. Men direkt man skissar ett streck så gör man redan fel. Nej, det känns bara helt jävla förvirrande!
Jag kan ju trösta mig med att vi inte fått några läxor i de andra ämnena, och sitta och vara deprimerad över om jag verkligen har valt rätt linje. Som jag starkt tvivlar på. Åh, så jävla förvirrad!
Hoppas ni alla har det så mycket bättre än mig,
peace 57
jj

Kommentarer

anna

Asså vatusan.. du går där av en anledning och du har de lärare du har för att du ska utvecklas! Och dom är där för att påpeka saker så du kan få möjligheten att förbättra dig. Klaga inte så mycket.

21:01:49 / 2011-09-14Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus