pungspark vs. mensvärk

TJA!
Jag är bajs-förkyld. Asså verkligen faller-ihop-när-som-helst-förkyld! OCH inte nog med det så har jag lingonveckan från helvetet just denna opassande tid. Så för alla er som är av mitt motsatta kön och aldrig fått känna på mensvärkens vrede så ska jag sammanfatta hur det är:
DU har för jävla ont i ryggmärgen, samt hela baksidan av din rygg. Du får extrema humörsvägningar. Du mår obeskrivligt dåligt, det dundrar av smärta från midjan och nedåt. Smärtan går knappt att beskriva, man vill bokstavligen ta livet av sig dom två första dagarna för då är det som värst. Satan's mamma plågar dig innerligt med detta en gång i månaden. Jag själv vill helst hoppa ifrån eiffeltornet och bara få slut på allt lidande. Man kan inte gå som man brukar, utan man går runt och spänner sig hela tiden. Och smärtan tickar på och på.. SÅ ni ''killar'' KOM INTE OCH SÄG ATT EN PUNGSPARK ÄR VÄRRE EN MENSVÄRK! För en punspark varar för stunden, mensvärk håller ju fan på i 3-6 dagar. SÅ tänk er att någon ger dig en punspark i ungefär 4 dagar. DÅ kan vi snacka om att det finns lite likheter. MEN annars, SÅ NEJ! Vi kvinnor lider förgäves varje månad bara för att nån vacker dag om flera år kunna få ett jävla barn. Fyfan.

Sen så har jag ju feber, halsont, fetaste smärtan
i mitt vänstra skulderblad samt denna värk ifrån helvetet!
OH HAPPY FKIN DAYS! :))))))))))))))))))

För att få lite plåster på såren så ska jag äta lite av min ben&jerry's och se någon tjej-film. Uh.
vill. inte. leva. mer.
HA det så jävla bäst,
peace57
sd

Kommentarer

Anonym

Att föda ett barn ger en smärta på ca 57 del. Att få en pungspark ger en smärta på 9000 del. Att föda ett barn motsvara smärtan att bryta 20 ben samtidigt. En pungspark motsvarar att bryta 3200 ben samtidigt. Och jag lovar att det är värre att föda barn än att ha mensvärk.

11:20:02 / 2011-10-31Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus